Hoeckse woensdag

Is alweer de derde dag in onze werkweek en na vandaag zijn we over de helft van deze week en dat merk je in het Hoeckse. Misschien ook wel omdat we vrijdag de maand mei afsluiten en dus aan de maand juni beginnen in het Hoeckse. Dat betekend ook dat de zomermaanden nu echt binnen handbereik liggen in het Hoeckse. En dat is iets waar we echt naar uitkijken vooral de lange zomeravonden en eten in de tuin in het Hoeckse. Al zijn er ook nu al mensen die de bbq aansteken en daar hun avondmaal op koken voor de avond in het Hoeckse. Dat ze daarbij wel gebruik moeten maken van een afdakje lijkt ze niet te interesseren in het Hoeckse. Het gaat namelijk niet over hoe je het vlees klaar maakt maar om hoe je het laat garen in het Hoeckse. Daarbij lijken lage temperaturen en heel veel geduld het beste resultaat te geven wat betreft smaak in het Hoeckse. Dat daarbij de buren de moord stikken door de rook die hun tuin in lijkt te belanden in het Hoeckse. Zodat de buurvrouw een kleurtje heeft wat niet van de zon of spraytan lijkt te komen in het Hoeckse. Iets wat er ook voor zorgt dat ze de komende jaren goed geconserveerd is en dus nog wel even kan blijven liggen in het Hoeckse. Al zijn er inmiddels ook vragen omdat de kunstmatige ingrediënten die rook vervangen bij diverse levensmiddelen in het Hoeckse. Deze lijken op eens de oorzaak van de meest vreselijke ziekten die niet erfelijk zijn in het Hoeckse. Hierdoor lijken nog meer dingen niet meer te mogen in het Hoeckse of misschien wel niet meer te kunnen. Want je kan niet zomaar iemand anders opzadelen met een ongeneeslijke ziekte doormiddel van jou eten in het Hoeckse. Toch lijken de grote multinationals daar heel anders over te denken dus daar is de kans groot dat we wat oplopen in het Hoeckse.