Hoeckse woensdag
Is weer een warme dag en dat is dus we zweten voor de meeste van ons terwijl alles zo mooi had kunnen zijn in het Hoeckse. Zeker nadat ons afkoeling was beloofd met de voorspelde buitjes van gisteren die code oranje niet hebben gehaald in het Hoeckse. Maar goed er is weer wat water naar beneden gevallen al was het meer een druppel op een gloeiende plaat in het Hoeckse. Waar ik inmiddels serieus begin na te denken over een suncooker voor het bereiden van de maaltijden in het Hoeckse. Je stop er alles rauw in en aan het einde van een zonnige dag komt er een warme maaltijd uit in het Hoeckse. Twee vliegen in een klap dus lekker gekookt en tegen een veel lagere prijs dan normaal in het Hoeckse. Daarbij is het vervuilend effect veel kleiner dan dat van de BBQ in het Hoeckse die de buren uitrookt. Eigenlijk maken we dus vrienden met deze manier van eten koken in het Hoeckse die ook nog eens erg lekker is. Denk aan een slow koker die eigenlijk gedurende de dag ons eten langzaam op temperatuur brengt in het Hoeckse. Daarbij is het gebruik van boter en vet zelf niet nodig en lijken we ook minder zout te kunnen gebruiken in het Hoeckse. Het enige wat ons nog een beetje terughoudt is het feit dat alles op een bord kan worden gegeten in het Hoeckse. Net zoals vroeger toen we begonnen met de havermoutpap in de vroege morgen in het Hoeckse, En eindigde met een goede prak in de avonduren of vroeg in de middag met een boterham in de avond in het Hoeckse. En het moet gezegd worden soms lusten we daar zelf wel pap van in het Hoeckse van hetzelfde bord natuurlijk. Dat we dan even schoon wreven met een handje stro voor het gebruik in de vroege ochtend de volgende dag in het Hoeckse.