Hoeckse zaterdag

Is weer een droge en warme dag met een zonnetje dat extra zijn best lijkt te doen in het Hoeckse en dat merken we. Want binnen de kortste keren voelen we het water over onze rug lopen en moeten we even bijtanken in het Hoeckse. Wat betekend dat we onze eerste halve liter water al voor de koffie binnen hebben in het Hoeckse. En dan te bedenken dat we nog niet eens alle boodschappen hebben gedaan voor volgende week in het Hoeckse. Maar ook de slager hebben we nog niet eens bezocht terwijl dat de belangrijkste man van het weekeinde is in het Hoeckse. Want zoals het er nu uitziet eten we alle onze maaltijden dit weekeinde in de tuin en van de BBQ in het Hoeckse. En omdat we ook goed voor de dag willen komen met de gerechten die we serveren in het Hoeckse. Moeten we vandaag een paar extra stops doen onderweg om de goede ingrediënten op te pikken in het Hoeckse. En dat is niet alleen het vlees maar ook de groenten, kruiden en oliën voor de marinades in het Hoeckse. Want een avondje eten van de BBQ is niet meer wat het vroeger was in het Hoeckse alles kant en klaar van de slager. Nee we hebben tegenwoordig hompen vlees die allemaal een eigen manier van bereiden hebben in het Hoeckse. Daarbij moeten sommige soorten vlees, kip of vis een hele dag marineren of een hele dag in een rookoven in het Hoeckse. Ook de rest van de producten die we bereiden komen niet rechtstreeks uit een doosje in het Hoeckse. Nee alles wordt met veel moeite bij elkaar gebracht tot een symfonie van smaken op je bord in het Hoeckse. Alles samengebracht tot een maaltijd die ons het grootste gedeelte van de dag heeft beziggehouden in het Hoeckse. En waar we tot diep in de avond van kunnen genieten zonder ons daar schuldig over te voelen in het Hoeckse.