Hoeckse zondag
Is alweer de laatste dag van ons weekeinde in het Hoeckse waar het soms zelf even droog is tussen de buien door. Althans tussen de motregen door dus eigenlijk niet echt regen meer momenten waarop er nat uit de lucht komt in het Hoeckse. Niet genoeg om te zorgen dat we echt nat worden maar waarin we wel nattigheid voelen in het Hoeckse. Waar het ook een rustdag is dus kunnen we ook gewoon binnen of in bed blijven liggen in het Hoeckse. Al moeten we nog wel een gedeelte van onze boodschappen doen voor het einde van de dag in het Hoeckse. Zeker nu de feestdagen steeds dichterbij komen en we de laatste lootjes binnen moeten halen in het Hoeckse. Daarbij kan het ook nog goed zijn dat we alles omgooien en weer boodschappen moeten gaan doen in het Hoeckse. Al weten we ook wel dat het beter is om bij het eerste idee te blijven voor het eten met de feestdagen in het Hoeckse. Daarbij zullen we in drie dagen zoveel eten dat we na de eerste avond eigenlijk al niet meer echt proeven in het Hoeckse. Iets wat we natuurlijk niet delen met diegene die eerste en tweede kerstdag het maal bereiden in het Hoeckse. Want de beide dagen wordt er weer uitgebreid gekookt en dat betekend uren in de keuken in het Hoeckse. Hopelijk wordt er niet te veel geëxperimenteerd dit jaar en zijn de gerechten niet te speciaal in het Hoeckse. Omdat speciaal meestal ook speelt met onze darmen die licht geprikkeld raken van exotische ingrediënten in het Hoeckse. Waarschijnlijk omdat er een te grote afwijking is van de ingrediënten die we normaal verwerken in het Hoeckse. Zo kan het verwerken van veel koud gepreste olijf olie wel eens wat snelheid geven in ons darmstelsel in het Hoeckse. Wat meestal voor wat zweetdruppels zorgt op de terug weg naar huis na de maaltijd naar het Hoeckse.